Renovering för fulla muggar!

Vi började dagen lugnt med sovmorgon - verkligen! Jag satt uppe rätt sent igår kväll, och var fortfarande trött vid 10-tiden när vi dock bestämde oss för att det var dags att kliva upp. Efter frukost och lite plock kom vi iväg till Kungsör, där en heldag av arbete i lägenheten väntade. Vi var förväntansfulla, då vi skulle få vår beställda färg, och kunna slutföra vardagsrummet!

Direkt började vi arbeta, efter att ha hämtat burkarna hos Flügger. Vi fick mycket gjort på kort tid, och det blev dags för en fika, lagom till min mors besök. Hon hade med sig salt och en diskborste, som vi bett om. Snart fick vi förstärkning i form av Lena och Ture, som återigen skulle vara med och hjälpa till.

Timmarna gick, och förutom att jobba och dona med lägenheten och själva renoveringen, blev det kvällsmat ute på balkongen - underbart vilken skön balkong, sol från tidig förmiddag till sen kväll då solen sjunker in bakom trädtopparna. Sandra hade lagat god makaronigratäng med skinka och diverse grönsaker.

När det väl blev kväll fick vi tända lite bygglampor för att kunna fortsätta renovera. Då Ture skulle upp och jobba tidigt imorgon, och jag har lite att stå i, så lade vi ned penslarna och tejprullarna och tog kväll. Väldigt mycket fick vi gjort denna fredag, som summeras som mycket lyckad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0