Spelkväll hos Putte och Fia

Lördagkväll och ack så trött efter innebandycupen, men något måste man väl orka göra av kvällen. I veckan blev jag och Sandra bjudna till Putte och Fia på spelkväll, då både Playstation och Wii skulle spelas. Det lät kul, så vi var inte sena att tacka ja. Kvällen började med kebab på Billy Boy's - vårt favoritställe när det gäller kebab här i Eskilstuna. Efter maten begav vi oss hem till våra vänner, där vi började med att spela lite musik och snacka. Jag och Putte knäppte varsin Budweiser, medan tjejerna skar upp grönsaker, gjorde dipp, plockade fram kex och diverse ostar.

Spel nummer ett blev Buzz, som varken jag eller Sandra testat tidigare. Frågesporter är vanligtvis något jag tycker är väldigt roligt, så jag fattade kontrollen snabbt och målmedvetet :). Buzz som spel är dock lite annorlunda mot en vanlig runda Trivial Pursuit, du kan sabotera för dina medspelare, och du kan ha en hel del otur med knapptryckandet. Frågorna var ibland egendomliga, men trots det lyckades jag snabbt ta täten i poängsamlandet - något som dock inte höll i sig så länge. Jag blev bestulen på poäng, och kontrade med att skjuta mina medspelare i tävlingsmomentet där det tilläts.

Efter två Buzz-rundor greppade vi Wii-dosorna, och det blev bowlingdags. Som ni alla såg fick jag stryk sist det spelades bowling. Dock var det i verkligheten, och nu elektroniskt, men ändå. Revanschlusten glödde i ögonen på mig när jag kastade första slaget, som skruvades till vänster, och blev en svag 3-poängare. Nästa kast blev också snett, och jag fick ytterligare låga poäng efter låga poäng. Av någon anledning ville alla mina kast skruvas åt vänster trots att jag inte lutade dosan. Även när jag överdrev åt höger, vreds klotets bana åt vänster.. Efter två serier lyckades jag få in snitsen lite, även om det i mitt fall betydde att jag fick kompensera mina vänsterknorrar med ett sikte till höger. Tror min sista, och bästa serie slutade på 140 poäng. Impressive.

En rolig kväll stod snart till ända, då timmarna som ni vet tickar på när man har roligt. Hem åkte vi, trötta, mätta och nöjda med kvällen. Ett halvt avsnitt How I Met Your Mother fick avsluta kvällen, innan vi slutligen däckade i sängen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0