Roadtrip med Sandra!

Jag och Sandra genomförde något vi länge pratat om, en roadtrip! Tanken var att vi skulle åkt till Trosa, och övernattat där en natt, och sedan vidare. Det var tyvärr fullt där, så vi valde att åka till Västervik istället, och Lysingsbadet, den välkända och fina campingen vid havet.


Efter att ha stannat på Lysingsbadet i två nätter åkte vi vidare mot Lilla Edet, där pappa bor. Där hade vi det mysigt, och åt god mat som vanligt. Tanken var egentligen att vi skulle åka till Ullared, men när vi började fundera närmre på det insåg vi att vi ville prioritera annat än shopping just nu. Det är bättre att vi åker dit när vi har avsatt en speciell budget för besöket. Istället åkte vi på en liten tripp ut i Skärgården, till natursköna Mollösund.
Vi bestämde oss för att det fick bli en natt till hos pappa, innan vi åkte hemåt. Skönt att slippa åka hem på kvällen. Nästa dag, efter en trevlig frukost begav vi oss hemåt. Som underhållning lyssnade vi på den till resan inköpta ljudboken "Fyrmästarens dotter", mycket bra! Resan var dock inte helt slut än! Redan i Lidköping stannade vi, för ett besök på Läckö Slott, där det blev både en visit i slottet och en god lunch.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0